Middagsmad

"HOS SLAGTEREN"

Mad ud af huset

Den Hurtige Middag

Middagsmenu

Benyt vores serveringsforslag eller brug din egen fantasi.

Boller i Karry

lavet af økologisk kalv- og flæsk, suppe, mælk, løg, æbler, havregryn, mel, karry, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Ris og mangochutney.

 

Ungarsk Gullash

med økologisk oksekød, gulerødder, fløde, hvidløg, spidskommen, ungarsk paprika, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Kartoffelmos, kålpølse og kålsalat.

 

Bøf Stroganoff

med økologisk okseinderlår, bacon, champingnon, løg, tomatpuré, oksefond, paprika, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Kartoffelmos og krydret pølse.

 

Hjerter i Flødesauce

med økologisk svine- eller lammehjerte, fløde, champignon, løg, paprika, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Kogte kartofler med frisk persille.

 

Høns i Asparges

med økologisk kyllingekød, kyllingefond, asparges, mælk, smør, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Tarteletter.

 

Høns i Peberrodssauce

med økologisk kyllingekød, hønsefond, fløde, peberrod, mel, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Tarteletter.

 

Kylling i Karry

med økologisk kylling, karry, mælk, mel, kyllingefond, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Ris eller nudler, koriander og frisk chili.

 

Kultorvsgryde

med økologisk svinefilet, mælk, champignon, bacon, løg, paprika, salt og peber.

 

Serveringsforslag: Ris eller nudler, koriander og frisk chili.

 

 

 

Middagsretterne er pakket på frost og kan variere fra dag til dag.

Skal opbevares ved -18°

 

Pris pr. ret, uanset hvilken:

kr. 69.00

Kontakt

SLAGTEREN VED KULTORVET A/S

Frederiksborggade 4

1360 København K

Danmark

 

Ring eller skriv en mail på:

FOR BESTILLING:

tlf.nr.: (+45) 33 12 29 02

ELLER SPØRGSMÅL:

e-mail: slagter@kultorvet.dk

Der tages ikke imod bestillinger over mail.

Åbningstider

Mandag til torsdag

08:00 - 17:30

fredag

08:00 - 18:30

lørdag

08:00 - 15:00

søndag

lukket

Copyright © All Rights Reserved